Clubavond 20 april ’23

Na ons welkom te hebben geheten, geeft Koos aan dat er vanavond niet al te veel aandacht zal worden besteed aan het bespreken van de resultaten van de evaluatie. Hij zal e.e.a. op de mail zetten. Er zijn namelijk 51 foto’s ingestuurd voor vanavond, dus genoeg te doen!

Er hebben zich 5 leden afgemeld voor vanavond.

Er gaat een lijst rond waarop mensen zich kunnen aanmelden voor het fotograferen bij Zeemuseum Miramar op maandag 24 april a.s. 10:00 uur.

Omdat Henk K. vorige keer niet aanwezig was, wordt nu aandacht besteed aan zijn stoppen met het secretariaat. Mooie woorden van Koos voor Henk, evenals een cadeaubon. Henk blijft gewoon lid, zelfs meer dan dat, want hij zal zitting nemen in de programmacommissie én in de commissie die zich bezig houdt met het organiseren van uitjes. Overigens geven Huib en Jannie zich ook voor die laatste op. Heel fijn!

Evaluatie, heel kort:

– Website: Jan houdt zich daarmee bezig. Er zullen foto’s weggehaald worden bij ”caleidoscoop” . Er zullen regelmatig nieuwe foto’s worden opgezet.

– Workshops: vaker zoals laatste keer (combi van modelfotografie én in groepjes camera-instructie).

– Fotobespreking: zal een mix worden (van zoals we het eerder deden en zoals we ’t nu doen, ook weer ‘s bespreking in groepjes).

Via Hennie is een vraag binnengekomen of de club een rol kan spelen bij het maken van foto’s voor een infoblad voor de “onafhankelijke cliëntondersteuning”(gemeentelijk sociaal domein); zie voor OCO de gemeentelijke website.

We moeten vanavond een foto uitkiezen voor Xyleia in Heeten.

In de pauze zal de nog te drukken flyer ter inzage liggen.

En nu gaan we foto’s kijken en bespreken.

Na een avond vol foto’s (vrij werk, Xyleia, resultaten van de avond modelfotografie en een bijzondere reeks foto’s van Sikke over een meeuwenfluisteraar in een pauze), kijken we terug op veel diversiteit en een paar mooie leermomenten.

De foto van Emma van versteend hout wordt unaniem gekozen om vergroot en ingelijst naar Xyleia te sturen als dank voor hoe we er onlangs zijn ontvangen!

Zij vertelt nog dat ze onlangs in de Orchideeënhoeve was, waar ook veel versteend hout te vinden is.

Op 8 of 9 mei a.s. wordt de rest van de foto’s in Dwingeloo opgehaald om ze op tijd bij degenen te krijgen die zeker de lijsten nodig hebben voor de slotavond op 11 mei (wedstrijdthema’s “sloot’ en “structuur”).

Tot slot: er blijkt flink wat belangstelling te zijn voor fotograferen bij Miramar, georganiseerd door Wil. Hij herinnert ons er nog aan om een statief en, als je hebt, een flitslamp mee te nemen. Arnold zal ook nog e.e.a. meenemen wat van pas kan komen. (8 personen)

Dit was de laatste reguliere clubavond. Tot 11 mei!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s