Clubavond 26 november 2020

Op alweer de laatste clubavond van dit jaar heet Koos ons welkom. Er is uiteindelijk een nog heel behoorlijke opkomst voor deze periode, nl. 17 personen. Het is ook goed om voortgang te hebben, gaf Koos aan.

I.p.v. thema “eenzaam”, wat voor deze avond op het programma stond, is gekozen voor “vrij werk”. Hiermee kan het genoemde thema later op het programma komen als er weer meer mensen aanwezig kunnen zijn.

Er wordt nog gemeld dat de voorgenomen workshop begin december, gegeven door Arnold, in de huidige situatie niet door zal gaan. Die zal weer worden ingepland in een (meer) normale situatie.

Nu dus “vrij werk”. We gaan hierbij gebruik maken van de scorelijstjes, bedoeld als handvat bij het bespreken van de foto’s. Cor deelt ze uit. Van de ingezonden foto’s zal de maker er 1 noemen die we uitgebreid zullen bespreken en waarover de maker dan eerst even wat kan vertellen.

Tussendoor is er een korte pauze. Nadat we van iedereen een foto hebben besproken blijkt er nog wat tijd over te zijn en wordt er besloten nog een snelle ronde met een 2de foto van ieder te doen.

Aan het eind van de avond concludeerde Koos dat we weer veel hebben gezien (ook weer heel uiteenlopend en soms heel verrassend) en de foto’s op een gezellige manier hebben besproken.

Omdat er in december geen clubavonden meer op het programma staan, is de eerstvolgende  volgend jaar gepland en wel op 14 januari. Hoe de situatie dan zal zijn, is natuurlijk afwachten. Koos wenst ons goede dagen, hopelijk tot 14 januari 2021 en blijf gezond!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s