Clubavond 23 maart ’23

Koos opent de avond met een speciaal welkom voor model Gea, die wij vanavond gaan fotograferen.

Er is weer een aantal afmeldingen voor vanavond.

Er worden 3 groepjes gemaakt: de cameragroepjes per merk, waar de vragen over de camera’s beantwoord zullen worden.

Deze groepjes gaan ook om de beurt fotograferen. Hiervoor heeft Cor een mooie opstelling met belichting gemaakt met hulp van Huib. Hij legt uit hoe de planning is voor vanavond. Gea heeft al wat make-up op en zal hiermee verdergaan om uiteindelijk helemaal te veranderen in haar personage, The Joker. We zullen haar per groep 3x kunnen gaan fotograferen in diverse fases: tijdens het opmaken, zittend en staand, poserend met allerlei Joker-attributen.

Fantastisch om te zien hoe Gea in haar personage zit. Haar mimiek en houding blijven uitnodigen tot fotograferen, waar iedereen dan ook veel plezier aan beleeft. Heerlijk bezig geweest!

Tussendoor komen verschillende onderwerpen aan de orde in de cameragroepjes en hebben we allemaal weer wat geleerd over onze camera (met dank aan de specialisten!).

Aan het eind van de avond herinnert Koos ons aan het thema voor 6 april: “ijsje eten”. Hij vertelt dat Wil nog contact zal hebben met Miramar over wanneer we daar terecht kunnen. Ook zal hij nog wat meer info vragen bij Otten Infra. Er wordt gevraagd naar de foto’s die in Heeten zijn gemaakt: wanneer gaan we die bekijken. Dat kan op 20 april: “Vrij werk” en dan kunnen er ook foto’s van Heeten opgestuurd worden. We gaan dan ook bezien welke foto we als print naar de firma sturen.

Vervolgens gaan we nog diverse foto’s van deze avond bekijken.

Aan het eind van de avond bedankt Koos Gea (voor haar geweldige performance), Sikke (die Gea had aanbevolen), Cor (voor de opbouw) en Huib voor de ondersteuning en sluit de avond.

P.S.: Hierna kreeg de verslagmaker nog een nabrander van Henk K.: hij verzoekt iedereen 1 of 2 van de mooiste foto’s van vanavond naar hem te sturen. Hij zorgt dan dat ze naar Gea gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s