Clubavond 23 februari ’23

Koos opent de avond met ons welkom te heten en de afzeggingen te noemen (Lutske, Hennie, Henk D., Cor en Lia)

We gaan het vanavond eerste even hebben over groepjes maken (voor “cameragebruik” en “leeractiviteiten”) en foto-uitjes. Hiervoor heeft Koos het e.e.a. voor ons op papier gezet, wat hij eerst uitdeelt. In de hierop genoemde indelingen worden nog wat wijzigingen aangebracht. Er wordt afgesproken dat met “cameragebruik” op de clubavond van 20 april een begin zal worden gemaakt en dat er een extra clubavond komt op 25 mei.

V.w.b. “leeractiviteiten”: alleen de 1e keus voor onderwerp blijft nu staan en deze groepjes maken zelf uit waar en wanneer ze dit gaan invullen (dus buiten de clubavonden om).

Voor het foto-uitje naar Heeten hebben zich 9 mensen opgegeven ( Ans, Huib, Renny, Henk K., Lia, Philip, Lutske en Koos) en ook Emma meldt zich nog aan. We zullen hier maandagmiddag 6 maart heen gaan. Nadere bijzonderheden volgen via e-mail.

Ook vraagt Koos of er belangstelling is voor een foto-uitje naar Amsterdam Noord, waar voor fotografen flink wat te beleven is op zeer divers gebied.

Vervolgens gaan we door met de ingestuurde foto’s van vanavond met als onderwerp “kassen in Frederiksoord” en/of “vrij werk”. Er blijken in verhouding meer foto’s met “vrij werk” dan “kassenfoto’s” te zijn. We zijn het er dan ook over eens dat de kassen eigenlijk geen goed onderwerp meer voor foto’s zijn, er is nauwelijks meer een leuke/mooie foto te maken.

We wisselden van het ene naar het andere verrassende onderwerp, ook foto’s die met een speciale bedoeling waren gemaakt. Alles bij elkaar weer een boeiende verzameling!

Tegen 21.45u waren we klaar met de fotobesprekingen en nadat Koos ons herinnerde aan het onderwerp voor 9 maart (2 foto’s p.p.” in/om kerken in Westerveld”) keerden we huiswaarts.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s