Clubavond 19 januari ’23

Omdat Cor de fotolezing had geregeld opende hij de avond met de introductie van natuurfotograaf Leo Vogelenzang. Leo gaf aan nauwelijks meer lezingen te geven, maar hij had gelukkig voor onze club een uitzondering gemaakt! Gelukkig, omdat we bijna watertandend hebben gekeken naar de prachtige foto’s, verdeeld over 4 series.

Er werd begonnen met “Nederland”, waarbij we een reis door het jaar en diverse plekken maakten, waarbij alle seizoenen langskwamen met schitterende landschapsfoto’s en gestackte foto’s van vele insecten.

Vervolgens werden we meegenomen naar “IJsland” en vandaar werd een bootreis naar “Spitsbergen” gemaakt, met uitstapjes naar diverse eilanden. De avond werd besloten met de serie “Schotland”. Er is heel veel langs gekomen deze avond, allemaal even (jaloersmakend?) mooi. Genieten!

Er waren 2 korte pauzes die werden benut door Koos en Sikke.

Koos: in de serie “Nederland” kwam een plek in “Heeten” langs, waar fossiel hout de hoofdrol in speelde, waarin schitterende vormen waren te zien. Hij opperde dat dit wellicht een plek zou zijn voor een uitstapje. Ook noemde hij dat alle leden, die niet aanwezig konden zijn, zich hadden afgemeld en dat onze volgende clubavond pas op 9 februari plaatsvindt (over 3 weken dus) en als thema “feestverlichting” heeft.

Sikke heeft ons bijgepraat over Folkert en zijn echtgenote.

Cor heeft de avond afgesloten met onze welgemeende hartelijke dank aan Leo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s