Clubavond 22 September 2022

Beste mensen,

Hopelijk kijken jullie ook terug op een plezierige startavond met veel verrassende vakantie-foto’s. Hieronder staan de verschillende onderwerpen die besproken zijn:

1. aan-/afwezig: 13 leden hadden foto’s opgestuurd; 16 leden aanwezig. we kunnen twee nieuwe leden verwelkomen: Henny Volman en Janny Brinkman, beide uit Diever.| Helaas hebben Lianne en Nellie aangegeven te willen stoppen met onze fotoclub. | Wegens vakantie en ziekte hadden zich vier leden afgemeld. | En fijn dat Lia en Wil weer van de partij zijn.

2. het jaarprogramma: Marijke, Cor, Henk, Jan en ondergetekende hadden zich gebogen over het eerste concept en enkele aanvullingen aangegeven. Cor deelde de door hem nauwgezet opgestelde nieuwe versie uit en deze werd toegelicht. | Voor de afwezigen verwijs ik naar het bijgewerkte programma op de website.

3. foto-uitjes: bezoek aan de Wadden (georganiseerd door Folkert en Henk) | avondfotografie in Kampen ( door Jan) | drukkerijmuseum in Meppel ( door Koos).

4. website; oproep om hier meer gebruik van te maken;  wil je er  je foto’s opzetten geef Jan even een seintje.

5. de contributie is voor dit nieuwe seizoen € 20 te voldoen bij onze waakzame penningmeester. Als onverhoopt een flinke uitgave noodzakelijk is, zal er gelapt  moeten worden. 

6. expositie: De lopende in Diever is inmiddels afgelopen en was een groot succes. Volgende is in Over Entinghe in Dwingeloo.(Koos) en Noordwolde (Gerard)

Toen was het hoog tijd voor de foto’s, die weer vakkundig door Arnold werden getoond. Al met al werd het wat laat en de voorzitter beloofde voor de tweede bijeenkomst beterschap.

Hoe dan ook, graag tot 6 oktober.

Met dank en groet, Koos Nomden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s