Clubavond 17 maart 2022

Deze avond hebben 14 personen de Wiekslag weer weten te vinden. De voorzitter opende de avond met enkele mededelingen, waaronder het verzetten van het uitje naar Hindeloopen, wat nu plaats vindt op zaterdag 26 maart a.s..

Het onderwerp van de wedstrijd, “hijskranen in een haven”, werd door slechts 10 fotografen interessant genoeg gevonden om daar een foto van in te leveren. Wat niet zo vaak voorkomt was dat de gekozen locatie bij meerdere mensen het doel geweest, nl. de haven van Meppel. Dat er toch vanaf verschillende plekken hetzelfde onderwerp werd gekozen, maakte de resultaten heel verschillend en de discussie levendig.

De foto’s in passe partout werden verdeeld over vier tafels door de aanwezigen beoordeeld en van punten voorzien. De foto’s rouleerden van tafel naar tafel. De scorelijst is inmiddels rondgestuurd door Cor die de puntentelling bijhoudt en beheert. Folkert werd 1e, Emma 2e en Koos 3e. Gefeliciteerd!

Onze volgende avond, op 31 maart a.s., heeft als onderwerp “foto’s in park Ramswoerthe te Steenwijk”. Stuur je foto’s naar Arnold, max. 3. Afhankelijk van de tijd worden ze in 3 ronden bekeken en beoordeeld, in de 1e ronde je mooiste, etc.

Tot dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s