Clubavond 27 januari 2022

Na de laatste keer in november 2021 bij elkaar te zijn geweest en het uitje naar Ecokathedraal in Mildam konden we weer in de zaal terecht en de avond werd dan ook goed bezocht.

Het thema van de avond was “Stads- of dorpsgezicht, het zicht op afstand”. 

Dat afstand een ruim begrip is kwam tot uiting in de foto’s, die over het algemeen van goede kwaliteit zijn. Zoals altijd werden de foto’s in drie ronden getoond en in de tweede ronde bleven ze langer op het scherm om ze te beoordelen. Zoals dat gaat zijn de meningen verdeeld en dat maakt de avond alleen maar leuker omdat iedereen een foto toch zijn eigen visie op een foto heeft. Na de pauze werden de foto’s in de derde ronde getoond, maar nu met naam en eventuele opmerkingen van de maker en een ieder kon zijn/haar mening geven. 

Uiteindelijk kwam er een beste foto uit en die was gemaakt door Gerard: zijn zicht op Blokzijl. Dit dorpje stond overigens behoorlijk in de belangstelling deze avond. De tweede was de foto van Caroline, en gevolgd door Lutke en Koos, die de derde plek deelden. 

Al met al een geslaagde avond, waarop we weer als club konden samenzijn. De voorzitter heeft voorgesteld om nog een tweetal uitjes te doen en er komt een aanpassing op het programma (de wedstrijd met als thema “Emotie” wordt verplaatst naar 28 april, waar eerder “Vrij werk” stond gepland). Over de bezoekdoelen van de uitjes krijgen we nog nader bericht.

De volgende clubavond is op 3 februari met als onderwerp “Vrij werk”. 

De foto’s, max. 3 stuks, worden zoals gebruikelijk gestuurd naar Arnold (fotoclubfcw@gmail.com) in de gewenste grootte (langste zijde 1920 dpi x 300dpi, hogere kwaliteit is ook prima).

Namens het bestuur 

Henk Kleijberg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s