Clubavond 4 november 2021

Met een mooie opkomst van veel geïnteresseerden in druppelfotografie konden we na de corona check naar binnen om ons te storten op de workshop.

Na een korte uitleg van Cor konden drie mensen tegelijk aan druppelfotografie bezig gaan. De installatie die Cor had voorbereid voldeed ruimschoots aan de verwachting en er werd veel van gebruik gemaakt. Dat het nog niet zo eenvoudig is om een druppel die van ongeveer 60 cm naar beneden valt op het juiste moment te pakken bleek uit de reacties. Als er dan een goede foto werd gemaakt was dat ook te horen!

Aan de andere tafel had Wil een workshop passe-partout snijden voorbereid en na het druppelen gaf Wil een beknopte en toch alles omvattende uitleg over het wat en hoe van een passe-partout snijden. Een snijder is in het bezit van de club en kan bij aanvraag worden gebruikt.

Onderling zijn er nog wat ervaringen gedeeld over het uitje van de zaterdag ervoor (met dank aan Fokke en Koos). Ook konden we een nieuw lid verwelkomen: Michael Versteege

Dat de avond omvloog is niet verwonderlijk en het is zeker voor herhaling vatbaar.

De volgende clubavond is op 18 november: een thema-avond met als opdracht “Stads- of dorpsgezicht”, het zicht op afstand.

Tot dan!

Met groet,