club avond 21 oktober


De voorzitter heette de 15 aanwezigen van harte welkom en meldde toch weer een flink aantal afwezigen.

De opzet van deze eerste wedstrijdavond was bekend: de uitgeprinte foto’s werden eerst in groepen besproken en beoordeeld en vervolgens lichtte de maker van de foto plenair zijn/haar foto toe en vervolgens was er nog de mogelijkheid om verbetervoorstellen te geven.Het onderwerp was “Foto in natuurlijk kader, b.v. doorkijk”, maar de nadruk van de foto’s en tijdens de besprekingen lag al gauw op de “doorkijk”. Desalniettemin werden er flink wat oorspronkelijke en goede foto’s getoond. Cor heeft ondertussen de scores gestuurd en we kunnen daarom Ans feliciteren met de 1ste plaats en Folkert met de 2de: van harte beiden!

Op zaterdag 30 oktober staat een bezoek aan Olt Stoutenburgh op het programma, vanaf 10.00 uur. Aangezien ondergetekende helaas niet aanwezig kan zijn, zal Philip de honneurs waarnemen. Misschien is het een leuk idee om op onze clubavond van 2  december ( vrij werk) enkel foto’s te tonen die van Olt Stoutenburgh geschoten worden.

De eerste workshopavond staat voor 4 november gepland: druppelfotografie. Cor vertelde dat hij nog wel mailt  hoe de opzet van de avond zal zijn en waar rekening mee gehouden moet worden. Hij suggereerde verder dat het misschien verstandig is om op dezelfde avond  voor belangstellenden aandacht te besteden aan het snijden van een  passe partouts. Aldus werd besloten.

Folkert gaf desgevraagd aan dat het volgens hem beter is om te wachten tot het voorjaar met de excursie naar de Wadden. De voorzitter vroeg vervolgens een ieder met suggesties te komen voor een foto-uitje; graag naar hem mailen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s