Clubverslag van 7 oktober 2021.

.

Een avond met “Vrij werk”.

Veertien leden hebben de avond bezocht en ruim 30 foto’s waren er ingestuurd.

Na een kort voorwoord van de voorzitter begonnen we met het bekijken en bespreken van de ingezonden foto’s. De variatie en de inbreng waren zeer gevarieerd en soms zelfs om bij  te glimlachen. Een ieder mocht van zijn ingestuurde foto’s er twee kiezen om in twee ronden te laten bespreken.

Over het algemeen zijn de foto’s van goede kwaliteit en zoals genoemd van verschillende standpunten en inzichten . De meningen werden op een positieve manier geuit en zo hoort het in onze club  ook te gaan. Dat er over foto’s soms een ander standpunt of techniek werd aanbevolen, is te begrijpen en soms ook leerzaam. Zo verliep de avond in een prettige sfeer en weer in ons eigen plekje met de presentatie op het beeldscherm; een stuk gezelliger is als in de gymzaal. 

De voorzitter stelde voor de leeftijd van de foto’s van Vrij Werk vrij te laten; de andere foto’s geldt: 1 januari van het vorige seizoen. De aanwezigen gingen hiermee accoord.

De volgende bijeenkomst is op 21 oktober met als onderwerp “FOTO IN NATUURLIJK KADER “ en het is een wedstrijd-avond.

 De foto dient op papier te worden ingeleverd; fotoformaat moet ongeveer A4 zijn en  zonder naam of herkenning van de maker. En als het kan in een passe partout. De foto’s worden besproken en beoordeeld in groepen.

Met vriendelijke groeten,

namens  het db,

Henk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s