Clubavond 20 februari

Na de introductie van Koos begon de avond met de foto’s van de leden waarop ze rond de 30 jaar waren, waar een quizje van was gemaakt. Dit ter gelegenheid van het dertigjarig (!) bestaan van onze vereniging.

Dat de leden in al die jaren zijn veranderd is niet verwonderlijk, maar dat iemand ze allemaal herkent wel! Bijzonder leuk en heel verrassend! Regelmatig was te horen “oh, die had ik al ingevuld, maar wie was dat dan…?” En Ans was degene die ze, op één na, allemaal had herkend, een hele prestatie! Gerard en Koos waren 2de en 3de met een gelijk aantal punten. Er waren cadeautjes voor de winnaars.

Na deze happening werd begonnen met het vertonen van eigenwerk, het 2de onderwerp deze avond.

Een groot aantal foto’s passeerde de revue en de verscheidenheid was weer groot. Van vergezichten tot natuur en straatfotografie werd bekeken en besproken. De gemaakte foto’s werden van begeleidende uitleg voorzien door de makers, soms werd juist advies gevraagd en er werd over gediscussieerd wat er beter of anders aan had gekund.

De avond vloog om en aan alles komt een eind. De voorzitter vroeg een ieder zijn wensen/alternatieven te noteren op een briefje voor een evaluatie van dit seizoen. Nog wel wat vroeg, maar ook aan dit seizoen komt een eind. Mocht je alsnog wat te binnen schieten, geef dat dan nog even door aan Koos via mail en wacht niet te lang.

De volgende clubavond is op 5 maart en is weer een thema-avond, met als onderwerp “Dierenportret”. Graag weer (op tijd) insturen naar Arnold in het bekende formaat.

Overigens: opmerkingen of vragen voor de avond over fotobewerkingen (in april) met als hoofdmoot Photoshop /Lightroom: graag sturen naar Huib. Dan kunnen we de vragen of handigheidjes behandelen op die avond.

Graag tot de volgende clubavond

Namens het bestuur