Clubavond 6 februari

Direct na het welkomstwoord van de voorzitter werd er begonnen met het presenteren van de themafoto’s “MIST”.  Deze werden twee keer getoond, de 1e keer kort voor een algemene indruk van alle foto’s. In tweede ronde werd door de fotograaf verteld over het hoe en waar(om) van de foto en kon iedereen reageren en vragen stellen.

Na deze introductie werden er groepen gevormd om tot een waardering te komen, waarbij de foto’s stuk voor stuk natuurlijk langer in beeld bleven.

Dat hier weer de nodige op- en aanmerkingen waren mag duidelijk zijn. Uiteindelijk werden de scorebriefjes ingeleverd bij Cor en Emma die de punten gingen tellen.

Intussen had de voorzitter nog enige mededelingen en werden er vragen gesteld door verschillende leden. Er werd ook meegedeeld dat de club een nieuwe laptop gaat aanschaffen. Dat gebeurt in overleg met het dagelijks bestuur en penningmeester Philip. Onze techneut Arnold zal de aankoop doen. De specs lijken goed dus we zijn benieuwd.

De volgende clubavond, 20 februari a.s., staat “vrije presentatie eigen werk” op het programma en zijn we in de gelegenheid om onze meesterwerken te tonen of juist foto’s waar we vragen over hebben. Hoeveel foto’s kunnen we insturen? Dat wordt, in overleg met Arnold, nog bekend gemaakt. Uiteraard weer in de gebruikelijke afmetingen.

Daarnaast leveren we, i.v.m. het 30-jarig bestaan (!) van de club, een foto in waarop we ongeveer 30 jaar zijn. Bij die foto leveren we geen enkele informatie, zodat er een kleine quiz kan worden gehouden: wie is dit? Gezien de gemiddelde leeftijd van de leden kan dat nog een heel leuk raad- en gokspelletje worden!

Wij wensen iedereen succes bij het presenteren van het eigenwerk en de foto in zijn of haar nog jonge jaren .

Met groet,  namens het bestuur