Clubavond 30 januari

De avond werd geopend met berichten en er was het verslag van de werkgroep die zich heeft gebogen over “creativiteit”. We hadden het verslag al toegestuurd gekregen en konden nog aanvullen.

Wat is creativiteit en hoe bereik je dat? Waardoor onderscheidt zich die verrassende foto?

Hoe maken we creatievere foto’s? Hoe beoordelen we dat?

Er werden nog wat aanvullingen genoemd die zullen worden meegenomen door de werkgroep.

Vervolgens werden er twee groepen gemaakt: de groep die macro ging oefenen en de groep die naar buiten ging om avondfoto’s te maken.

De macrofotografie werd geleid door Huib en de avondfotografie door Henk.

Uit de reacties bleek dat de uitleg en het proberen en/of verfijnen van beide technieken erg in de smaak vielen.

Na afloop werden enkele resultaten van beide workshops bekeken.

Vervolgens werd er nog een aantal foto’s getoond, aangeleverd door de “werkgroep creativiteit”, om te bekijken wat het creatieve in die foto’s was en hoe dat was bereikt.

De volgende clubavond word besteed aan het thema “MIST”.

Graag de foto’s digitaal sturen naar Arnold in het bekende formaat van 1920 lange zijde.

Uiterlijk dinsdag bij Arnold.

Graag tot 6 februari!

Namens het bestuur