club avond 9 januari

Club avond 9 januari

Nadat iedereen elkaar een goed 2020 gewenst had en de mededelingen door Philip, als vervanger van Koos, gedaan waren, startten we met het beoordelen van de wedstrijdfoto’s met als onderwerp “KLEIN”.

Er zijn 19 foto’s ingeleverd en de creativiteit was erg leuk en uiteenlopend.

De foto’s werden eerst allemaal bekeken en daarna zijn er vier groepjes geformeerd die de foto’s die op tafels lagen bediscussieerd en beoordeeld hebben.

De foto’s bleven op de tafels liggen en de groepjes wisselden steeds van tafel tot iedereen alle foto’s had beoordeeld. Halverwege werd er een koffie pauze gehouden. Na de laatste ronde werden de beoordelingsbriefjes verzameld en bij Cor ingeleverd.

Door de Wiekslag werd een consumptie aangeboden ter gelegenheid van het nieuwe jaar, waarvoor onze dank. 

Hierna werden de foto’s getoond en werd de fotograaf bekend gemaakt, die nog e.e.a. kon toelichten.

De uitslag krijgen we via de mail te horen. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde, door Philip in zijn eigen onnavolgbare stijl geleide avond.

De volgende avond, op 30 januari, is er een workshop, met weer de onderdelen “avondfotografie” en “macro” geleid door Henk en Huib. De bedoeling is dat de groepen van de eerdere zelfde workshop gewisseld worden. Dus de (binnen)macro-groep van eerder gaat avondfotografie buiten doen  en omgekeerd. Statief en eventueel macrolens meenemen. Ook onderdelen voor de macro zijn welkom. Iedereen veel plezier bij de onderdelen!

Kees Vingerhoets heeft een op vouwbare passe-partout met daarin fotohoekjes waarin je de te tonen foto kunt plaatsen. Deze is te koop bij: 

Lijstenmakerij KOOLMEES 

Vijverlaan 2

7975BX Uffelte

De prijs ligt rond de € 23.=  voor twee passe-partouts.

Graag tot 30 januari!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s