Clubavond 19 november

Hallo allemaal,
Afgelopen donderdag – op onze derde thema-avond – was alles rond: van de kerstboom in de bol tot het houdertje aan het prikkeldraad. Twintig keer “rond” werd getoond; van zeer realistisch tot heel abstract. Na de eerste ronde van het gezamenlijk bespreken werden de foto’s in de tweede ronde in groepen beoordeeld. En dit laatste leverde de winnaars van de avond op: 3de plaats: Cor, 2de plaats Huib en de 1ste plaats Lia, wederom Lia: hulde!
Tijdens deze clubavond werden ook nog enkele foto’s getoond van het avond-uitje in het koude Meppel. Omdat we heel graag een goede gewoonte willen maken van het laten zien van foto’s van onze uitjes wordt hierbij gevraagd aan die leden die bij het uitje in Frederiksoord aanwezig waren om een foto hiervan naar Arnold te sturen en voor de volgende clubavond svp.
Verder kwam nog even ons 30-jarig jubileum ter sprake. We hadden/hebben afgesproken dat:a. we een foto sturen naar Emma waarop het getal 30 wordt uitgebeeld enb. we een foto sturen (digitaal) naar Arnold van onszelf toen we ongeveer 30 jaar oud waren.
Cor noemde Zwolle (IJsselhallen) als een goede gelegenheid om foto’s te maken van prachtige ijssculpturen. Je moet dan wel met je neus je camera kunnen bedienen, want de temperatuur is er -(min)18 graden..!!Iets minder koud  is het in Blokzijl, volgens Philip, en ’s avonds zeker de moeite waard (t/m 22/12).
Over onze App-groep( Fotoclub Westerveld 1) het volgende: wil je ook nog worden opgenomen in deze app-groep stuur dan je nummer van je mobiel zo spoedig mogelijk naar Koos(hhnomden@gmail.com)

De volgende clubavond is 9 januari 2020; een wedstrijdavond met als onderwerp: Klein. Je foto moet je uitprinten (20/20 of 20/30) en in passepartout meenemen. De avond zal worden geleid door Philip omdat ondergetekende afwezig is. En voor “klein” geldt hetzelfde als voor “rond”: de eerste associatie moet “klein “zijn; succes en sterkte ermee…….
Goede feestdagen gewenst en graag tot ziens,

namens het db,Koos Nomden