Clubavond 28 november

Clubavond 28 november

Deze avond werd gevuld met foto’s van eigen werk. 

Nadat Koos mededelingen had gedaan, startten we met het presenteren van de foto’s naar vrije keuze van de leden. Er waren 20 inzendingen met 3 foto‘s per persoon.

Dat ieder z’n eigen voorkeuren heeft, maakte de presentaties heel afwisselend: van strobalen tot zeer donkere dagen aan het strand. Per set foto’s werd eerst gekeken naar de foto’s en geluisterd naar de toelichting van de makers. Op- en aanmerkingen mochten worden gemaakt en daar werd dankbaar gebruik van gemaakt.

Over het algemeen waren de foto’s van goede kwaliteit. Verschillende opnames waren hilarisch en goed gezien en geregistreerd. Ook werden er, al of niet desgevraagd, op- en aanmerkingen gemaakt over standpunt, compositie en kleur. Kortom: er werd de nodige respons gegeven waar we wat aan hadden.

De avond werd om even voor tienen afgesloten met de herinnering aan het a.s. clubuitje: avond- fotografie in Meppel op 12 december. Verzamelen achter het stadhuis om 19.00 uur. Waar we precies we naar toe gaan ligt een beetje aan de voorkeur op die avond. Feestverlichting  is een optie, maar ook bij de haven zal het mooi zijn. We beslissen op de avond zelf .

Geef nog even via mail door wie of er meegaan naar Meppel (dit om mislopen te voorkomen).

Tot 12 december in Meppel of de volgende clubavond op 19 december, thema-avond “Rond” (zoals gebruikelijk: 1 foto p.p., in de gewenste maten, ruim van te voren naar Arnold sturen).

Een gedachte over “Clubavond 28 november

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s