Club avond 17 Oktober

Clubavond 17 oktober 2019

De avond werd geopend door de voorzitter. Koos hield een intro en er werd teruggeblikt op de laatste clubavond en de manier van beoordelen . Philip vertelde over een toevallige ontmoeting met ons oud-lid Gerrit Stel. Het gaat met Gerrit redelijk goed en Philip bracht ons Gerrits hartelijke groeten. Hierbij: Gerrit, ook namens ons alle goeds en sterkte.

Na de berichten en mededelingen werd begonnen met de wedstrijd met als opdracht WATER. Er werden ongeveer 20 foto’s ingeleverd en de variatie was weer enorm.

De jurering gebeurde door de leden te verdelen over 4 tafels met een tafelleider. De foto’s bleven liggen op de tafels en de “tafelgroepen” gingen door naar de volgende tafel tot iedere groep alle tafels had bezet en alle foto’s had beoordeeld.

De jurering word gedaan volgens de nieuwe methode . Het viel niet altijd mee om daar ook de hand aan te houden omdat we toch geneigd zijn om op gevoel te jureren. Maar aan het eind van de jurering werd dan toch een oordeel geveld wat werd ingevuld op het beoordelingsformulier.

De einduitslag word door Cor aan ons meegedeeld via de mail.

De volgende avond is op 31 oktober met twee workshops:

Macrofotografie door Henk

Avondfotografie door Huib