Club avond 3 0ktober

De avond begon met het introduceren van drie nieuwe leden

Cor vertelde waarom er getrakteerd werd, de club bestaat namelijk 30 jaar .We hebben besloten om de 30 jaar extra aandacht te geven door van een ieder een foto te zoeken van zijn of haar op dertig jarige leeftijd, in een digitaal gemaakte foto. Op een later tijdstip word deze dan getoond op een club avond, ook word de ketting foto op het eind van het seizoen gewijzigd van onderste boven naar het thema 30 .We spreken nog af wanneer deze getoond worden.

Er werd besloten dat de workshops op 31 oktober worden gehouden met twee onderwerpen namelijk macro fotografie en buiten/donker fotografie op de eerste clubavond 17 oktober word bekend hoe en wie en waar .

Folkert heeft zich gemeld om de uitjes te gaan verzorgen en wensen hem veel inspiratie toe. Wie wil hem assisteren?.

In het dagelijks bestuur heeft Huib zitting genomen en daar zijn we zeer blij mee, omdat we dan nog beter in staat zijn van zijn kennis gebruik te maken .

Vervolgens werden de thema foto’s besproken. De foto’s werden getoond op het scherm en werd volgens de nieuwe methode besproken ,vervolgens werd er door eerdere afspraak een 1ste 2de en 3de foto gekozen die dan als beste thema foto van de avond naar voren komt

De derde plaats is voor Emma

De tweede Gerrit

de 1ste is Lia

Proficiat allemaal met dit resultaat.

De volgende club avond is een wedstrijd avond en het onderwerp is WATER in de exacte vorm en onderwerp

de foto dient afgedrukt in een passe-partout te worden ingeleverd op een formaat van

20 x 30 zonder naam of kenmerk

de volgende club avond is op donderdag 17 oktober