Clubavond 28-02-2019

Bij een zeer kleine opkomst is ingegaan op de voorlopige uitslag van het evaluatie-overleg en de inbreng van de leden.

Omdat zoveel mensen wegens ziekte of andere redenen niet aanwezig waren, zijn er geen belangrijke beslissingen genomen.

De volgend avond, op 14-03-2019, willen we beslissingen nemen, dus: komt allen! Dan gaan we de evaluatie in een beslissend stadium brengen en worden er knopen doorgehakt.

Deze avond werd vervolgd door een uitleg van Huib Blanken over het stapelen van foto’s (stacking), met daarbij uitleg hoe je deze kunt bewerken in Lightroom en Photoshop.

Een leerzame avond met zeer mooie foto’s die door het stapelen geheel scherp zijn, wat bijzonder goed uitkwam op het grote scherm.

De volgende clubavond is er ook weer een wedstrijd, “Kerktoren(s) in Nederland”.

De foto’s dienen, in het bekende formaat, op 11 maart in bezit te zijn van Arnold.

Tot donderdagavond 14-03-2019.