Club avond 21 Februari

Een gezellige clubavond met vele, en ook mooie foto’s!

Ondanks de griepepidemie was er een goede opkomst. Vijftien leden hadden hun foto’s opgestuurd, die Arnold weer vakkundig in zijn mapjes geplaatst had, waardoor hij ons de foto’s weer vlot kon tonen. Bij enkele foto’s namen we wat meer tijd voor een goede bespreking/analyse en vervolgens interpretatie/waardering.
Aangezien niet iedereen er was, gaan hierbij nogmaals de mededelingen:
– Lutske en Henk lieten weten dat het uitje naar het spoorwegmuseum in  Utrecht zeer geslaagd was. Henk is inmiddels al weer bezig met het volgende: Stadskanaal.
– er wordt nogmaals gewezen op de mooie fototentoonstelling in Emmen ( De Fabriek ) van de fotoclubs van Drenthe en Vechtdal die aangesloten zijn bij de landelijke Fotobond.
– en op de fototentoonstelling “Verlaten schoonheid”in Deventer. ( wo-zo; Brink 16, 7411BR)
– Arnold stelt voor om ons jaarprogramma met twee avonden te verlengen, aangezien we
    nu al behoorlijk vroeg stoppen. Iedereen gaat akkoord. Nadere info volgt.
– De voorzitter vergat te wijzen op ons thema “Kapot”; je foto sturen voor 15/3
  naar Emma.
– A.s donderdag staan twee onderdelen op het programma:
a. vervolg evaluatie ( de stukken volgen)
b. stapelen o.l.v. Huib, die meldt dat een camera (+statief) mag, maar hoeft niet
Graag tot dan,
Koos.