Club avond 10 januari

Deze avond werd door Koos, voorzitter voor dat moment, gestart met de uitleg hoe de avond werd ingedeeld.
Daarna werd een nieuw (tijdelijke) bestuur voorgesteld. Dat werd goed ontvangen door de aanwezige leden: iedereen was vóór.
Dit bestaat nu uit :
Voorzitter: Koos Nomden
Penning meester: Philip Boot
Secretaris: Henk Kleijberg

N.a.v. het evaluatieformulier over diverse onderdelen van de club, dat Koos in een eerder stadium aan iedereen had gestuurd, werden groepjes gevormd, waarbinnen de hamvraag was wat de prioriteiten zouden moeten zijn van de club.
De uitkomst hiervan wordt door een aantal mensen verder uitgewerkt en teruggekoppeld. De volgende keer wordt dit besproken.

Het tweede gedeelte bestond uit het bespreken van een foto waar je je vraagtekens bij hebt
We werden opgedeeld in een paar groepen rond iemand die de ingestuurde foto’s op een laptop liet zien en n.a.v. de bijbehorende vraag door de maker inging op hoe het wel/niet anders had gekund en wat er wel/niet met een fotobewerkingsprogramma nog mogelijk was geweest.
Deze avond vloog weer om.

De volgende clubavond is op 31 januari met als thema: Wedstrijd lange sluitertijden.

Graag tot een volgende keer.