Clubavond 29 november

Clubavond 29 november 2018

Op een redelijke druk bezochte avond kwamen we bij elkaar om de foto’s te beoordelen die zijn ingezonden voor de wedstrijd met het onderwerp “zwart-wit foto van een kleurrijk onderwerp”.

Er waren 16 foto’s ingestuurd. Ze werden drie maal bekeken op het grote scherm voor de beoordeling in punten. De eerste twee keer redelijk kort om een indruk te krijgen en daarvan eventueel vast een aantekening te maken. In de derde ronde bleven de foto’s veel langer in beeld en kon per tafel onderling worden overlegd, waarna uiteindelijk een ieder zijn/haar punten voor die foto op het formulier noteerde.

Na de pauze werden foto’s nogmaals één voor één getoond, soms met de kleurenfoto erbij als die was meegezonden (was niet verplicht) en werden bij toerbeurt de foto’s besproken, waarbij ook de anderen konden aanvullen.

Dat de meningen verschilden is niet verwonderlijk. Wel bleek dat niet elke foto zich leent om te worden omgezet van kleur naar zwart wit. Er was een flinke variatie in onderwerpen, van herfstfoto tot vliegerfeest: alles was vertegenwoordigd.

Dat was voor dit jaar alweer de laatste clubavond. Op 3 januari a.s. gaan we verder met het thema “Feestmaand”.

Om te bepalen hoeveel foto’s per persoon kunnen worden ingestuurd: graag ruim van te voren aan Arnold aangeven óf je een presentatie wilt geven. Daarna laat Arnold weten hoeveel  er per persoon kunnen worden ingestuurd voor dit onderwerp die avond.

Rest mij nog jullie allen een heel fijne decembermaand, een prettig kerstfeest en een goeie jaarwisseling te wensen en tot ziens op 3 januari 2019!