Club avond 29 November

Terugblik clubavond 15 november, presentatie eigen werk

Op een zeer goed bezochte clubavond presenteerden diverse leden eigen werk. Er waren ongeveer zestig foto’s ingezonden en ze werden door de makers toegelicht.

Een grote verscheidenheid aan onderwerpen werd getoond. Dat de makers allen een eigen visie en interesse hebben wordt bij zo’n presentatie wel duidelijk. De getoonde foto’s waren van hoge kwaliteit en er werden veel vragen gesteld over het hoe, waar en waarom.

Clubavond 29 november

Op de volgende clubavond, 29 november, is er weer een onderlinge wedstrijd. De opdracht is  “zwart -wit foto van een kleurrijk onderwerp”.

De foto’s dienen minimaal 48 uur voor aanvang van de wedstrijd in de bekende maten (1920 lange zijde en 300 dpi) te worden gestuurd naar Arnold bruin.

De originele kleurenfoto mag worden meegestuurd, maar die zal pas na de wedstrijd worden getoond.

Bespreking van de foto’s zal, bij voldoende tijd, uiteraard ook na de wedstrijd plaatsvinden.