Club Uitje Bij Harm en Emma Pot

Clubuitje Wittelte, urban fotografie

Afgelopen zaterdagochtend werden wij om tien uur ontvangen door Emma en Harm Pot met koffie en door Emma gebakken, heerlijke appeltaart.

13 Leden hadden de weg gevonden naar deze niet meer in gebruik zijnde boerderij /varkens- houderij.

Na de koffie werd er verteld in welke oude schuren we terecht konden en een ieder ging zijn gang. Uit de vele positieve reacties bleek dat er op zo ’n oude boerderij veel te zien en te fotograferen is!

Iedereen deed dat op zijn eigen manier in de stoffige en soms wat nauwe doorgangen en er werd getracht allerlei plekken en onderwerpen in deze vervallen, fotogenieke stallen zo goed mogelijk op de  gevoelig plaat te krijgen. Ook werden er zo links en rechts wat tips en opmerkingen geplaatst met als doel de kwaliteit van de foto’s  van de oude stallen te verbeteren.

Al met al een leuke en leerzame ochtend en rond de klok van twaalf werd het weer rustig op de Olde stee.

Onze dank gaat naar Emma en Harm  voor de mogelijkheid om hier een fijne ochtend te mogen fotograferen!