Club avond 18 Oktober

Afgelopen clubavond, 4 oktober, werd druk bezocht en de meeste leden hadden hun laptop meegenomen. Het onderwerp was “kleur overzetten naar zwart/wit” met Photoshop (Elements) en Lightroom. Het eerste werd behandeld en uitgelegd door Arnold en het 2de door Henk. Er werd druk overleg gepleegd en er was tijd om onderling ’s even bij te praten. De avond was dan ook snel om.
Voor leden die graag een uitleg willen: zoek even contact met degene die het onderwerp behandelde.

De volgende clubavond op 18 oktober a.s. is ook een praktijkavond: het onderwerp is dan “belichtingstechnieken”.
Er zal worden ingegaan op de diverse soorten van belichting. Flitser (al dan niet op camera aanwezig) en diverse hulpmiddelen ( ringflitser voor macro, reflectieschermen, etc.) komen aan de orde. Denk ook aan de stand van diafragma, sluitertijd en ISO-waarden. Neem dus vooral je camera (en flitser) mee. Ook een statief kan handig zijn om wat praktijkoefeningen te doen. Cor verzorgt deze avond.
Ook wordt er deze avond aandacht besteed aan de kwaliteitseisen betr. het in te leveren digitale materiaal.
Alvast veel leermomenten toegewenst.

De avond zal worden geleid door Wil