Beste leden

Aanstaande 4 oktober is onze eerstvolgende  clubavond, deze keer een praktijkavond.
We behandelen dan het veranderen van kleurenfoto’s naar zwart/wit-uitvoering. Later in het seizoen is dat de opdracht voor een wedstrijdfoto.
Neem je laptop mee zodat kun je aan de hand van het grote scherm kunt meewerken aan je eigen foto.
De praktijkoefening wordt gedaan in Photoshop (elements) door Arnold en in Lightroom door Henk.
De avond wordt voorgezeten door Wil Kooiman. Eventuele nieuwtjes en berichten worden aan het begin van de avond besproken .
Heb je nog vragen of suggesties? Geef ze door aan de interimvoorzitter, zodat ze die avond aan de orde kunnen komen.
Voel je je geroepen om een van de functies (voorzitter of secretaris) te vervullen, maak dat dan vooral kenbaar (veel werk is het niet).
Met  vriendelijke groet

Henk Kleijberg