Slot Avond

Beste fotovrienden (m/v),

Na een actief jaar voor de fotoclub, nadert de slotavond: op donderdag, 26 april 2018 op ons gebruikelijke tijdstip, vanaf 19.30 uur tot ca 22.00 uur.
Ik wil alle leden uitnodigen om, samen met hun partners, deze feestelijk aangeklede slotavond bij te wonen en mee te doen aan de expositie en de beoordeling van onze laatste wedstrijdfoto’s met het thema “Oude deur” en ‘Avondfotografie”.
Wat betreft de wedstrijd: alle leden worden uitgenodigd voor elk van de twee genoemde thema’s een (1) foto in te brengen, formaat foto 30 bij 40 cm, in fotolijst van 40 bij 50 cm met passe-partout. De kleur van het passe-partout is vrij. Om het een en ander goed te kunnen voorbereiden, verzoek ik jullie je foto’s op donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur in te (laten) leveren bij de Wiekslag. Mocht je zelf niet kunnen op dat tijdstip, regel dan zelf iets met een andere clublid. Het ophangen en exposeren van de foto’s kost wat tijd, dus hou je a.u.b. aan dit inlevertijdstip. Mocht je ruimte zien wat te helpen bij de inrichting van de zaal, je bent van harte uitgenodigd om die middag een steentje te komen bijdragen, liefst vanaf ca 15.00 uur.

Uiteraard wordt deze avond een korte terugblik gegeven op het afgelopen jaar en al onze avonturen daarin. Daarnaast zal de winnaar van onze felbegeerde wisseltrofee, de “Kei van fotoclub Westerveld” aan onze seizoenwinnaar worden uitgereikt. Het is weliswaar een wisseltrofee, maar de naam van de winnaar wordt toch maar vereeuwigd op de sokkel van ons “Kei”. Na de beoordeling volgt ook de prijsuitreiking van de winnaars in de twee Thema’s. Kortom: het wordt weer een feestelijke avond.
Natuurlijk, het gaat niet om het winnen maar vooral op een zinvolle en geïnspireerde manier met ons aller hobby bezig zijn. Maar winnen, zeker op een avond als deze, is wel erg leuk.

Ik hoop van harte jullie a.s. donderdag te mogen begroeten.

Vriendelijke groet,

Wil Kooiman