Club avond 12 april

Beste Fotovrienden.

Het einde van het seizoen nadert!  Natuurlijk is ieder van ons bezig de slotavond voor te bereiden rond de afgesproken twee onderwerpen, namelijk “oude deur” en   “avondfotografie” . Maak van elk van deze twee onderwerpen  een mooie foto,  die je laat afdrukken op formaat 30 bij 40 cm en die je vervolgens ingelijst op het formaat 40 bij 50 cm inbrengt.

Maar we hebben nog een, naar ik hoop, leerzame avond te goed: de workshop waarbij met table topfotografie foto’s gaan maken van producten, sieraden (ook goed voor je inboedelverzekering als je daarvan foto’s hebt), kunstobjecten e.d.  Ik nodig jullie uit aan deze avond, op donderdag 12 april a.s. vanaf 19.30 uur deel te nemen. Neem daarom allemaal je camera met geschikte lenzen mee, natuurlijk incl. statief en geschikte objecten. Op donderdagmiddag zullen we  (Arnold, Cor, Henk en ondergetekende) een aantal opstellingen voorbereiden, waarmee de leden in de avond aan de gang kunnen.

Vanuit de club wensen we Gerrit Stel, die deze week de aangekondigde operatie zal ondergaan, veel sterkte toe en een heel spoedig herstel. We leven met hem mee.

Vriendelijke groet,

Wil Kooiman.