Club avond 1 maart

Beste Fotovrienden.

Na onze clubavond met als thema “vogelperspectief”, mogen we uitzien naar een interessante lezing van een veelzijdige fotograaf uit onze regio, Philip Friskorn.
Op basis van de verschillende mogelijkheden voor invulling van deze lezing, is ervoor gekozen een Scandinavische avond van te maken. Het onderwerp van deze lezing zal zijn:
“Nordic, Wildernis op het dak van Europa”.
Ik nodig alle leden hierbij uit deze interessante lezing van een enthousiaste natuurfotograaf bij te wonen.
We beginnen weer om 19.30 uur en ook nu zal de avond duren tot ca 22.00 uur. Vanaf ca 19.00 uur staat de koffie klaar.
Omdat vorige week gebleken is dat onze website en de aanmelding daarvoor voor verschillende leden nog enkele problemen geeft, zal ik deze keer deze uitnodiging ook nog per mail naar alle leden sturen.
Je weet: bij verhindering graag even ene berichtje aan mij.

Vriendelijke groet en tot donderdag 1 maart a.s.
Wil Kooiman,

Voorzitter FC Westerveld.