Clubavond 15 februari 2018

Beste fotovrienden en -vriendinnen.
Op donderdag, 15 februari 2018 vervolgen wij onze onderlinge fotowedstrijdenreeks met het thema “Vogelperspectief.” Na het eerdere “ kikkerperspectief” een vrij logische aanvulling op ons wedstrijdprogramma.
Hopelijk is de term “Vogelperspectief” niet weer aanleiding tot verschillende interpretaties van wat daaronder moet worden verstaan. Toch voor alle zekerheid:
In de fotografie spreekt men over een foto genomen in vogelperspectief wanneer het standpunt zich hoger dan het onderwerp bevindt. De fotograaf kijkt op zijn onderwerp neer waardoor het onderwerp kleiner lijkt dan het in werkelijkheid is. Met deze brede omschrijving moeten we dus uit de voeten kunnen, dacht ik zo.
“noot redactie: zie ook de pagina Tips van deze website”
We werken weer in kleinere bespreekgroepen en de beoordelen weer individueel. De foto’s worden aan de achterkant voorzien van de technische fotografische gegevens, maar zonder naam ingebracht.
Ik maak tevoren weer een groepsindeling, zodanig dat we ook deze keer weer groepjes krijgen die anders zijn dan de vorige keer.
De avond begint weer om 19.30 uur en duurt tot ca 22.00 uur.
Vanwege de te maken groepindeling is het extra belangrijk dat je, indien verhinderd, je dit tevoren even aan me laat weten.
Vriendelijke groet,
Wil Kooiman,