Clubavond 1 februari 2018

Beste fotovrienden,
Hierbij nodig ik jullie uit voor onze eerstvolgende clubavond en wel op donderdag 1 februari 2018 in ons clubhuis De Wiekslag in Wapserveen. De avond begint, zoals gewoonlijk, om 19.30 uur en loopt tot ca 22.00 uur.
Het onderwerp volgens het programma is “Portretten ” en andere resultaten van workshops. Ik stel voor dat we dat we beide onderwerpen heel ruim nemen en dus niet alleen de foto’s van de portretworkshop van dec jl.. op het Aekingerzand, maar eventueel ook andere portretten die wij maakte t.b.v. onze fotoclubactiviteiten, inbrengen. Daarnaast worden alle leden uitgenodigd de resultaten van andere workshops of uitstapjes (zoals naar Westerbork, naar Amsterdam e.d. ) in te brengen. Stuur je digitale foto’s zo mogelijk tevoren naar Arnold Bruin, via We Transfer; Arnold verzamelt dan alle foto’s op een stickie, zodat er ene ongestoord presentatie en bespreking kan plaatsvinden. We laten dus onze onderlinge wedstrijd even voor wat hij is en concentreren ons op het geven van goede feed back op de foto’s van onze mede-clubleden. Hoofddoel daarbij is dus niet een beoordeling, maar het geven van een feed back aan de fotograaf, zodanig die dat er wat van leert.

Martijn Reeser heeft aangegeven dat hij zich graag aansluit bij onze club. Wij heten hem bij deze van harte welkom. Komende tijd maak ik een geactualiseerde versie van de ledenlijst. De huidige versie staat al (achter het wachtwoord) op de site.
De uitslag van onze laatste wedstrijd “straatfotografie” is inmiddels door Cor doorgegeven. De winnende foto is, denk ik wel, een terechte winnaar. Een heel levensechte straatfoto, je krijgt bijna natte voeten als je er naar kijkt! Proficiat Cor. Op naar de “Kei”!
Bij verhindering graag bericht.

Vriendelijke groet,
Wil Kooiman, voorzitter/secretaris.
noot redactie:
voor foto’s van de wedstrijd (seizoen 2017-2018) Straatfotografie zwart/wit klik hier